Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Best Logos 2011 - SmartGraphic & Logo4start

Η χρόνια που πέρασε ήταν μια ιδιαίτερα παραγωγική χρονιά στη Δημιουργία Λογοτύπων, τη σχεδιαστική εργασία που απολαμβάνουμε πολύ ως γραφίστες, στο SmartGraphic.gr - Δημιουργικό Γραφείο και Logo4start.com - Σχεδιαστική Υπηρεσία. Κατόπιν εσωτερικής ψηφοφορίας αλλά και γενικότερου feedback αναδείξαμε τα καλύτερα λογότυπα μας για τη χρονιά που πέρασε από τα δεκάδες που σχεδιάστηκαν για νέες επιχειρήσεις. Σας παρουσιάζουμε λοιπόν τα 2 λογότυπα που ξεχώρισαν περισσότερο για πολλούς λόγους που αναλύονται παρακάτω.


Το Δημιουργικό Γραφείο SmartGraphic.gr ανέδειξε ως καλύτερο Λογότυπο του το...




PURELED - Eco Lighting Technology (δείτε την εφαρμογή του λογοτύπου σε e-shop εδώ)


Λογότυπο με βασική επιλογή  χρώματος το κόκκινο με διαβάθμιση, σαφή προσδιορισμού του αντικειμένου εργασιών με τη διπλή λογοτύπηση του γράμματος "Ε" ως led και με μοντέρνα μεταλλικό περίγραμμα πλαισίωσης που τονίζει το τεχνολογικό στοιχείο και τη καινοτομία των προϊόντων της εταιρείας.


Ως αναφορά τη Σχεδιαστική Υπηρεσία Λογοτύπων Χαμηλού Κόστους Logo4start.com το Λογότυπο που αναδείχτηκε ως καλύτερο ήταν το Donax - HANDMADE που αφορά χειροποίητα καλάμια ψαρέματος από εταιρεία που εδρεύει στον όμορφη πόλη του Βόλου.
Να σημειώσουμε πως η όλη διαδικασία παρουσίαση προσχεδίων-αλλαγών-τελικής επιλογής έγινε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας και e-mail. Καινοτομία στη Εξυπηρέτηση και στην διαδικασία δημιουργίας Λογοτύπων του Δημιουργικό μας Γραφείου για πελάτες σε ολόκληρη την Ελλάδα, Κύπρο & Ε.Ε.



Donax - HANDMADE

Μονοχρωματικό λογότυπο που αποτυπώνει απλά και σύντομα το αντικείμενο εργασιών της εταιρείας, χωρίς σύμβολο με χρήση της τυπογραφίας ως όχημα απεικόνισης. Εύκολη και σαφή αναγνώριση που αποδόθηκε με δημιουργικό τρόπο. Συμπληρώνεται με τη προσδιοριστική περιγραφή HANDMADE και τη χρήση δυναμικής γραφής, χειρόγραφου στυλ, τυπογραφίας.

Περισσότερα για LOGOS στα 2 web sites: www.smartgraphic.gr & www.logo4start.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: